Mina reflektioner efter dag 1 i partiledarkampen

Tänkte så här efter det att kandidaterna till partiledarposten rescensera gårdagans och morgonens mediaframträdanden, förutom gårdagens presskonferens så har de ju varit med både i TV4 och SVT nu på morgonen.

Här kommer Mattias "formkurva" för de tre kandidaterna (alfabetisk ordning)

  • Anna-Karin Hatt
    Överraskade på mej igår med ett väldigt bra framträdande på presskonferensen. Agerade med stort patos och "tog plats". Gjorde som jag bedömmer det bäst ifrån sig av de tre på presskonfetensen. Extra bonus för att hon hade en artikel på DN Debatt idag.
    Det blir ett + till Anna-Karin
  • Annie Johansson
    Övertygande som alltid, har en underbar förmåga att prata engagerat och så man förstår. Gjorde absolut inte bort sig men gjorde heller inget överrraskande
    Blir varken + eller – till Annie
  • Anders W Jonsson
    Tyvärr Anders som jag ser det så var din gårdag ingen höjdare. Nu kanske jag är orättvist hård då jag lyssnat till Anders flera gånger tidigare och därför vet hur enormt entusiasmerande och övertygande han kan vara.
    Anders gjorde absolut inte bort sig på något sätt men det där lilla extra saknades.
    Bättre kan du Anders det vet jag!    

För övrigt så tycker jag det var upplyftande att alla tre kandidaterna talade om vikten av att lyfta mjuka värden i politiken, detta är någor som kanske har saknats lite de senaste åren, därvidlag kanske rent av Lennart Holmlund har lite rätt i sin blogg idag.

Men för att summera efter dag 1 så tycker jag att Anna-Karin stärkte sin kandidatur något. Annie stabilt, och Anders får öka lite.

Media om partiledarvalet:
DN, SVD, DN igen, SVD igen, ExpressenCenterpartiets Hemsida

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.