Annie nu partiledare och Maud kan tänka själv

Igår valdes Annie Lööf till Centerpartiets nya partiledare, här nedan kan du se slutet på avtackningen av Maud och när hon lämnar stafettpinnen vidare. 
Även Lars har skrivit om detta.

Jag satt och pratade med Maud en stund igår kväll och då sade hon återigen samma sak som hon sagt till journalisterna här vid stämman i Åre:
"Varför tror ni inte att en partiledare själv kan känna att det börjar bli dags att sluta?"
Maud har varit partiledare i tio år och dem av dessa i regeringsställning, en enorm belastning, press och ansvar! Nu var hon nöjd nu hade hon gett järnet. Detta tackar jag henne för! Tänk på det nästa gång Lennart Holmlund när du säger att hon tvingats bort.
Sedan tycker jag hela historien men Gun Rehnman och Centerpartiet i Lycksele är tråkig. Man har inte varit överens i partiet i Lycksele, jättetråkigt!
Detta kombinerat med ett dåligt skrivet pressmeddelande och måste jag säga taskig timing.
Gun kommer att flytta till Vännäs och kommer alltså av den anledningen att avsäga sig sina politiska uppdrag i Lycksele. Men hon fortsätter i Distriktsstyrelsen samt i landstingspolitiken så där har Lennart återigen dragit förhastade slutsatser!
Och inte nog med det, Lennart drog en tredje förhastad slutsats igår när jag gjorde en så kallad "Facerape" på Eric Bergner kul att Lennart gärna vill ha Eric men vi behåller honom nog själv.

 Edit: Man kan även se avtackningen i bättre format här 

Etiketter: , ,

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.