Centerpartiets kommundagar framtiden börjar i Västerås

Jag befinner mej idag och i morgon i Västerås för Centerpartiets kommundagar, det är ungefär 600 Centerpartister som samlats här för två dagar för att fördjupa oss i Centerpartiets politik, diskutera nya frågor samt givetvis också ta den chans som ges att prata med regerings och riksdagsföreträdare.
Själv har jag fått en liten stund för att kunna informera Annie Lööf om Kvarkenfrågan och det oroande läget med kvarkentrafiken, känns bra att man i alla fall får chansen att informera pariledaren om denna viktiga fråga.

Annie invigningstalar på kommundagarna

Annie presenterade i sitt invigningsanförande Centerpartiets förslag om en äldrepeng för att öka kvaliteten i äldreomsorgen.
Annies hela anförande kan du läsa här.

Jag tycker det är rätt väg att gå, individuell valfrihet kopplat till en välfungerande tillsyn från stat och kommuner tror jag är rätt modell för att skapa ett samhälle där individens möjlighet att välja står över vinstintressen eller stelbent kommunal byråkrati,
Annie skriver mer om detta på sin egen blogg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.