Kulturhuvudstadsåret nu är det dags för verkstad

Efter dagens besked om att den statliga basfinansieringen är säkrad så är det nu dags att börja jobba. Jag och Centerpartiet är övertygade om att kultur viktigt för att skapa samhällen där människor vill leva, och samhällen där människor vill leva, uthålliga samhällen, samhällen som skapar värden på sikt både ekonomiskt och socialt.

Hör Umeå 2014s ordförande Marie-Louise Rönnmark kommentera dagens besked.

Det jag anser är viktigt nu är att det är många som engagerar sig i kulturhuvudstadsåret och bidrar till att skapa ett år som utvecklar Umeå och Västerbotten. 2014 hemsidan tycker jag blir allt bättre, och väljer man att prenumerera på nyhetsbrevet hålls man kontinuerligt uppdaterad.

Vill man veta exakt vad regeringen beslutat finns Kulturdepartementets pressmeddelande här.

Etiketter:

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.