Intressant att följa Oksanens granskning, idag är det Folkpartiets tur

Har fastnat för Oksanens granskning av partierna, igår var det Socialdemokraterna som kollades, idag skriver Patrik om Folkpartiet på sin blogg. Och vad dom inte vill att vi skall ta reda på om deras EP-politik.

folkpartiet

 

Foto: Patrik Oksanen

Patrik är tydlig i sin syn på Folkpartiet, han skriver:
”Folkpartiet är  det svåraste partiet att skriva om i den här serien, eftersom de vill prata om allt, har nästan samma lösning på alla problem (mer samarbete/överstatlighet) och lever som dom lär och det syns i valaffischerna också (som i bilden ovan). I klartext så är alltså Folkpartiet Sveriges mest federalistiska parti. Där alla andra “EU-vänliga partier” har tveksamheter kring överstatlighet eller vilka frågor som beslutas av EU egentligen säger Folkpartiet (hårddraget) – nu kör vi. EU-skatt, javisst! Europeiskt FBI, absolut.”

Något som ju verkligen stämmer om man läser dagens blogg från den lokale gruppledaren Peder Westerberg, ”Det behövs mer samarbete inte mindre”.

Jag personligen tycker folkpartiets ståndpunkter går för långt, men jag måste erkänna att dom ju onekligen är tydliga i vad dom tycker!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.