Positiva nyheter om Klockarbäcken

Som VK skriver här så har kommunen tecknat en avsiktsförklaring med Fondamnetor rörande en ev. utveckling av Klockarbäckens handelsområde. Det är för tidigt att gå in på detaljer ännu, men jag är glad varje gång det nämns något som kan innebära ytterligare utveckling av Klockarbäcken.

Samtidigt kan jag tycka att det är lite för mycket negativism kring Klockarbäcken i de allmänna diskussionerna, förvisso är handelsområdet ännu inte iden omfattning som diskuterades för tiotalet år sedan, men det finns långt mycket mer där än vad många tror och tänker på.

Förutom K rauta och Mediamarkt som ju är det alla känner till så har ju ett stort antal företag etablerat sig på industriområdet, och flera av dessa är ju sådana som gemene man kan ha intresse av att besöka. Dessutom ligger ju UMEVAs bästa ÅVC på Klockarbäcken. Mer exakt HÄR. Dessutom finns både däckservice, biltvätt och KVD på Klockarbäcken nu så jag är inte alls förvånad om vi snart kan se en ytterligare expansion av handelsytorna för Klockarbäcken är redan nu större än många tror.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.