Mattias X Lundberg

Think bigger. Move faster!

Träningsblogg: 2

Löpband

Idag har jag fått många tips från människor som läste min första träningsblogg.

– Herr P upplyste mig om att 25 i BMI är normalvikt. Jag måste alltså ner till 92 kg. Rats! Han rekommenderade mig också att boka en tid på Idrottsmedicin och mäta kroppsfettet. Hm, så modig är jag inte. Hur deppigt skulle det inte vara att få höra att man är en tredjedel fett? En vandrande energidepå. Nä, jag mäter när jag tror att resultatet är mer upplyftande 😀
– Fröken R tyckte absolut att jag skulle satsa på en diet, särskilt eftersom jag äter för onyttigt. Kan ligga något i det. Jag ska prova LCHF lite pö om pö, även om jag fullkomligt älskar socker.

Putte var sjuk i dag. Eller så ville han inte bli recenserad i bloggen men han förnekade bestämt att det skulle vara fallet. Flera som jag träffat i dag tyckte Putte lät som en kul kille. Det är han. Jag ska försöka fånga honom på bild framöver. När han inte är beredd förstås…

I dag blev det åter löpband. Jag kan inte säga till mig själv att jag ska spendera 60 minuter på ett löpband. Det går inte. Det låter så tråkigt att klockorna stannar. Jag gör som jag gör med uppgifter i övrigt. Jag börjar bara. Först 10 minuter. Sen tänker jag att jag fixar 10 minuter till. 5 minuter till. Och så vidare. Till slut är jag uppe i 60 minuter. Likaså varvar jag farten. Ibland promenerar jag, ibland joggar jag, ibland springer jag. I dag blev det mest promenad och mätaren stannade på modesta 6,7 km. Men lätt flås fick jag upp!

Men ve och fasa, under löpbandspasset, så ser jag på nyheterna att David Bowie, en av mina absoluta favoriter, dött 69 år gammal. Gjorde mig riktigt ledsen. May he rest in peace! Han kanske inte dog av dåligt leverne, vem vet, men det gav mig iaf ytterligare sporre att tänka på hälsan.

Därefter 100 situps. Ouch! Behövs situps mer regelbundet kände jag. En titt på klockan. 23:57. 3 minuter till gymmets larm går! Så en rush genom korridoren mot ytterdörren med kläderna på sniskan fick avsluta passet.

Dagens energiintag: Knappa 2 000 kcal. Varav två nävar ostkrokar och en klunk cola. Alltså, det är ju inte helgon jag aspirerar på…

Dagens vikt: 105,2 kg. Yes!!! Dom små segrarna…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.