Mattias X Lundberg

Think bigger. Move faster!

Träningsblogg 5. Hängvändningar

image
Idag var det dags för hängvändningar, vilket är frivändningar från knäna. Jättebra övning för ben, bål och explosivitet! Se actionbilden ovan. Man blir verkligen genomstark av den övningen. Skulle jag enbart träna en övning vore det den. Jag kände mig riktigt stark i dag. Jag tror att det var tack vare mina 100 situps för några dagar sen. Stabil i bålen. Som bäst lyfte jag 3×110 kg idag. Sen lite biceps. Det är trots allt sommar om 5 månader! 😀

Jag lyckas hålla kaloriintaget där jag vill ha det men var dum nog och åt två bullar i dag. Det där luftpuffade vetet är som en veritabel svamp! Det suger åt sig vätska och direkt kände jag mig tjockare. Note to myself: LCHF inkluderar INTE vetebullar!

Dagens kaloriintag: 2 000 kcal.

Dagens vikt: 103,5 kg. Doh!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.