Mattias X Lundberg

Think bigger. Move faster!

Träningsblogg 6. F**k!

image
Då var det åter dags för löpband. Inte för att jag följer ett schema men det kändes som att det var för många dagar sen sist. 40 minuter i dag.

Sen körde jag 20 minuter rygg. Jag bad min son, som börjat hänga på vilket är jättekul, att fota när jag gjorde latsdrag. Bilden blev inte alls så bra som jag hade tänkt mig. Trodde nog på allvar att musklerna skulle spela lite bättre. Övervägde att facetuna bilden men med spegelbild som också måste facetunas rätt så avstod jag. Jag får köra hårdare så att Schenkenbergmusklerna kommer på riktigt! 😀

Dagens energiintag: Ca 2 000 kcal. Åt aningen mer i dag än tidigare under veckan.

Dagens vikt: 103,9 kg. Fucketifucketifucketifuck!!! Bara att bryta ihop och komma igen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.