Mattias X Lundberg

Think bigger. Move faster!

Stalker

Stalker
Sen en tid tillbaka har jag fått min tolerans och tålamod ordentligt testat. Det har varit jobbigt både för mig, mina barn och andra runt omkring mig.

En person som en gång stått mig nära har valt att lägga all sin sociala kompetens och vana av maktstrider, på att förstöra för mig.

Hen har kontaktat mina barn, mina släktingar, vänner och kollegor. Hen har intrigerat för att förstöra värdefulla relationer, att jag ska tappa kunder och personal jag älskar och försökt väcka andras missaktning för mig. Därtill finns även försök att vinna ekonomiskt.

Människor som förbrukbara resurser
Hen har letat rätt på alla tänkbara ovänner jag kan ha och försökt organisera dom mot mig. Men hen har ingenting att erbjuda dom annat än hat, mörker och personliga risker. För grejen är att hen får andra att ta risker för hen. Sen när jobbet är gjort står dom där ensamma med eget ansvar för vad dom gjort. Hen manipulerar fräckt medhjälparna som förbrukbara resurser.

Den nakna sanningen
Så här är det! Det går inte att driva en av Umeås största koncerner utan att få en och annan ovän genom åren. Det går heller inte att ha en kärlek till kvinnor utan att krossa ett och annat hjärta genom åren. Det är ledsamt och jag önskar att det alltid gick att undvika. Flera fina och goda kvinnor har jag haft förmånen att vara tillsammans med.

Men man ska också komma ihåg att bin dras till honung. Jag har träffat på min beskärda andel golddiggers, både i affärer och privat. När det har gått upp för mig vad dom varit ute efter har jag avslutat så snyggt jag kunnat, slickat mina sår och gått vidare. För det är så jag gör. Jag står inte kvar och gråter över dåliga val. Jag går vidare. Livet är kort och man gör bäst i att njuta av det.

Hens story
Vad i all sin dar är det då hen säger? Det varierar beroende på vem hen pratar med och vad hen vill få personen till. Men det vanligaste är att jag är kontrollerande och att jag stoppade hen från att träffa sina vänner. Au contraire! Det oroade mig att hen hade så litet nära umgänge. Jag uppmuntrade hen att skaffa större socialt umgänge. Men hen hade ett nedlåtande epitet för alla hen kände och hen litade inte på någon. Hen ville bara umgås med nära familj. Det är så lätt att bevisa. Eftersom jag t o m tog kontakt med människor åt hen och försökte styra ihop dom. Kan tyckas att jag inte hade med det att göra men jag ville hen väl.

Den storyn är ingången. Sen går det vidare och vidare tills hen har en medhjälpare i hens försök att måla upp en enad fasad mot elaka Mattias. Och utföra tjänster åt hen som syftar till det jag skrev i inledningen. Att förstöra mina goda relationer och att vinna ekonomiskt. Jag vet eftersom så många bra människor kommit till mig och berättat.

Låt alla se!
Jag skulle gärna ta en offentlig rättegång på torget där hen fick lägga fram sina bevis för vad hen nu påstår – och jag fick lägga fram mina. Men hen skulle aldrig våga eftersom hens case är påhitt. Allt hen har är andra bittra ovänner till mig som enats om en story. Upp till bevis säger jag! Stå med namn för påståendena i offentligheten. Släpp alla löjligt fega antydningar. Låt folk granska kritiskt. Min rygg skulle förbli rak.

Jag skrev ett inlägg i höstas när det här började och vädjade till folks sunda förnuft. Att fråga mig innan jag blev dömd i deras ögon. Det fungerade. Folk frågade och ingen dömde. Men hen är enveten. En av hens gamla fiender jagade hen efter i tio år! Tio år! Det är inget annat än vuxenmobbning. Det kommer inte att hända mig. Jag tror nämligen på dagsljus. I dagsljuset spricker alla troll!

Jag vädjar därför igen till det sunda förnuftet. Köp inte resonemanget. Fråga efter riktiga fakta! För det finns inga fakta. Bara en ledsen och arg människa som vill förstöra.

Om hen skulle läsa det här så är jag ingen långsint människa. Önskar att hen kommer till ro och att alla kan fortsätta sina liv på ett positivt sätt.

Tack för att ni läste kära bloggvänner!

PS. Dra inga förhastade slutsatser om vem hen är. Formuleringarna är väl valda för att inte direkt eller indirekt kunna peka ut en enskild människa.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.