Mattias X Lundberg

Think bigger. Move faster!

Träningsblogg 10. Nya mål!

I går blev det ett styrkepass med väldigt blandade övningar. Både överkropp och underkropp – och ganska lätta vikter. Totally unlike me! Jag brukar alltid vilja lasta på maximalt. Men jag har bestämt mig för att jag vill inte bara gå ner i fett. Jag vill gå ner i muskelmassa också. Och jag måste nog tappa muskelmassa om jag ska ner under 90 kg. Hade 92-95 kg som målvikt förut. Nu vill jag ner till 88 kg. Minns när jag var yngre, vad skönt det var att vara lätt på foten i rörelser – och dessutom så sitter kläder mycket bättre med lagom med muskler. Jag ska även fortsättningsvis unna mig lite bänkpress och hängvändningar men jag ska inte bli starkare. Det är en konst, att träna för att bli svagare 😀

Kosten går fortsatt bra. Kroppen verkar efter några veckor ha vant sig vid mindre mat, men tycker ändå att jag borde ha tappat vikt snabbare. Men, bara att ge sig till tåls.

Dagens energiintag: Knappa 2 000 kcal.

Dagens vikt: 101,5 kg! Yes, klart lägsta vikt hittills!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.