Mattias X Lundberg

Think bigger. Move faster!

Träningsblogg 11. Snart 99,9!

Jag har varit slö på att skriva träningsblogg senaste veckan, men har varit desto flitigare med träningen. 5 pass har jag hunnit med. 2 styrkepass och 3 konditionspass. Nu kör jag på det mål jag satte upp för någon vecka sen, att faktiskt minska i muskelmassa. Det känns märkligt att inte ta i allt man kan när man lyfter, så att jag har i stället valt att köra färre styrkepass. Då kan man ju ändå köra max och sakta gå ner i muskelmassa.

Och så 3 konditionspass. Puh! Men det bränner lite fett iaf.
Kosten har jag lyckats fortsätta att sköta. Max 2 000 kcal per dag. Många dagar mindre än så.

Och vikten: 100,7 kg. Yes 😀 Snart är tresiffrigt ett minne blott!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.