Mattias X Lundberg

Think bigger. Move faster!

Träningsblogg 12. Promenader

Jag har jobbat mycket i Stockholm senaste veckorna – och nästan flyttat. För mig är aldrig något definitivt men nu har jag en lägenhet i Stockholm och pendlar till Umeå. Lägenheten är centralt, vilket är super för träningen. Det går inte med rimlig ansträngning att få en bilparkering i centrala Stockholm så jag promenerar istället. Nära till allt. Tror nog att jag kommer upp i minst 5 km om dagen. Ofta mer.

Styrketräningen tänkte jag dra ner på för att gå ner i vikt men en av bloggläsarna, en gammal friidrottskompis, Mr F, upplyste mig om att det inte var bra för viktnedgång att tappa muskelmassa. Jag får inte riktigt ihop resonemanget i mitt huvud men jag väljer att lita på honom – och fortsätter att lyfta tunga vikter.

Nu har jag en vikttävling med min polare Rabih Jaber. Den som först går ner 5 kg får en tusenlapp av den andre. Men det är äran som är det viktiga. Förlorar jag kommer jag att få höra om det i all evighet 🙂 Bra sporre att kämpa på!

Kaloriintaget ligger lite högre än det borde, ca 2300 kcal per dag. Har haft så mycket att göra att jag inte hinner tänka lika mycket på vad jag äter. Ni vet hur det kan vara 😀

Vikt: 101,5 kg. Hm. Går inte ner som jag vill. Men ska ta nya tag med kosten!

Trevlig eftermiddag på er!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.