I väntan på nästa säsong

I väntan på nästa säsong!

Den största besvikelsen har nu lagt sig efter Luleås i mina ögon allt för tidiga uttåg ur slutspelshockeyn.
Nu får man som norrlänning hoppas att Skellefteå kan gå långt, frågan är bara om Färjestad går att manövrera ut med samma "tråk" hockey som Linköping.
Man kan ju alltid hoppas men jag tror det blir betydligt tuffare, gissar att Färjestad tar det med 4-2 i matcher.

Deltog i Sparkfesten i lördags, en av de absolut roligaste arrangemangen under året, har en förhoppning att de som arrangerar detta mäktar med även nästa år.
Otroligt roligt att åka runt och äta och umgås med personer som man i normala fall kanske bara hejar på av artighetsskäl.
Efterfesten på hotell forsen efteråt var även den en riktig stämningshöjare,
tack alla som gjorde denna fest möjlig.

I morgon börjar en ny kurs med lite mer politisk inriktning,
återkommer mera om den senare.

/ Mattsson
 

7 kommentarer

 1. Magnus Sigvardsson

  Jag lånar din blogg Kenta, hoppas det går bra men som tack ska du få lite pengar nästa gång vi spelar poker!
  Vill verkligen tacka ALLA som gjorde sparkfesten till årets roligaste fest i Vindeln. Jag personligen tycker att årets upplaga var den bästa hitills. När vi kom in på hotellet var det en mäktig känsla att se hur många vi egentligen var som spakade runt i byn som yra höns. Varför det blev extra roligt i år tror jag beror på att det var mer blandade åldrar, och det är ju det som är baktanken med festen. Hör fortfarande på byn att en del tycker dom är för ”gamla” men som sagt är det ju det som är grejen, att få träffa blandat folk och förhoppningsvis träffa nån eller några som man kanske vill fortsätta umgås med. Nu är ju ribban höjd till nästa fest så om Vindelborna (givetvis från alla andra byar oxå) vill att vi ordnar även 2010 så gör vi självklart det!
  Nästa år ska Ingela & jag klona oss, för man vill verkligen fara och hälsa på alla men innan 2037 har vi nog betat av dom flesta. Kenta får väl bli en ”stand in” för mig, tror nog ingen ser skillnad, iaf på efterrätten!? Bästa sättet att få med ännu fler till nästa gång är att ni alla peppar dom ni känner så att vi kanske kan bli över 100 par nästa gång!
  Som avslutning vill jag säga att man blir stolt Vindelbo när man ser ut otroligt mycke trevligt folk det bor i våran kommun och det ska vi vara stolt över!
  Ha de så gott så hytes vi

 2. Mattsson

  Haha, jo det vore ju i och för sig intressant. Vet inte ifall de har några som skulle tilltala mig 🙂

 3. LULEÅ

  Jag förstår inte vad du menar med tråkhockey?
  Sista matchen var den 3:dje längsta matchen i historian,varför spelade då inte Luleå samma tråkhockey?
  Jag håller INTE på saik,skulle inte falla mig in och lyckönska saik

 4. Mattsson

  De spelar en hockey som går ut på att jobba offensivt med en femma och defensivt med de andra. Spelar väldigt mycke på tålamod och väntar ut motståndarens misstag. En svår hockey som dom spelar väldigt bra. Det är bara inte så kul att se på. Men i vilket fall som helst så är det bara vinst som gäller, hur man vinner har ingen större betydelse

 5. Roger

  SAIK spelar tråkhockey, inget snack om saken, så länge ”Säcken” är tränare där så blir det så, men dom gör det bra och har väldigt farliga kontringar.
  Jag tror FBK vinner med 4-1 i matcher.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.