Ungdomsgård i renforsskolan…

Skulle man inte kunna inrätta en ungdomsgård på renforsskolan, göra om den gamla på fritidcentrum till gym och på de sättet ta till vara på de lokaler som gapar tomma på renforskolan. Fritidgården skulle kunna fungera som cafeteria dagtid för renforsungdommarna och lärare och för den delen även föräldrar som vill hälsa på. Skulle säkert kunna inrymma fler aktiviteter för ungdommarna där med.

Är detta genomförbart på något sätt? Vad jag förstått så är dagarna räknade för ungdomsgården på fritidscentrum.

/ Mattsson

Etiketter:

4 kommentarer

 1. Polisutbildningen

  Det är väl snarare så att det vore bättre om polisen höll till på skolan. Nu lär det ju förstörts för många hundratusen kronor av dessa vildar.

 2. Louise Hägglund

  Tycker att det låter som en bra ide. Sedan tycker jag dessutom att komvux kan vara på renforsskolan man kan nyttja lärarna bättre samt det blir mer vuxna på skolan och det är det som nog behövs så att det blir lite lugnare ( jag vet ej hur det ser ut på skolan idag men mera vuxna som goda förebilder är aldrig dumt)

 3. Kent-Erik Mattsson

  Svar till Louise Hägglund (2009-09-30 16:49)
  Enligt min uppfattning så är alla förslag bra förslag till dess de är utredda och granskade, vet inte ifall detta kan var något kan ju hända stt det kostar mer änn det smakar. Får försöka plita ihop ett medborgareförslag och lämna in till kommunen så de får granska det hela.
  / Mattsson

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.