7dagar kvar!!!

Äntligen startar Elitserien!

Den 16:e möter Luleå Södertälje borta och jag tror att Luleå blir jobbiga att möta i vinter. Ska jag till att tippa så tror jag att de slutar på en 6 plats efter grundserien och sen kan ju vad som helst ske i slutspelet.

Kanske dax för ett nytt SM GULD 🙂 🙂

 

 

Heja Luleå!

 

/ Mattsson

 

 

Etiketter:

5 kommentarer

 1. Kent-Erik Mattsson

  Svar till Jonte (2010-09-09 20:02)
  Villfarelse? 🙂
  Man måste sikta högt för att nå ett mål som är långt borta 🙂
  SAIK ser faktiskt bra ut i år, de egna talangerna har gått riktigt bra.
  Men jag VILL tro på Luleå i alla fall 🙂

 2. Mathias Haglund

  Detta blir Skellefteås år Kenta. Stjärnjuniorerna är kvar samtidigt som man har gjort ett antal bra värvningar. Spännande tränare har man skaffat också även om det kunde vara bättre kontinuitet på den fronten. Nåja, jag håller en tumme för Lule när jag inte behöver göra det för SAIK 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.