Mikael Brodd, kock Lycksele

FÖRTRTOENDE??????

Då har alltså ett av våra kommunalråd sökt jobb i en av våra grannkommuner!!! Jo, de e la oki… eller?
Klart att man ska se framåt…..eller???
Men de här stämmer inte….. Eller????
Har hon inte redan ett sånt jobb? Står i TV och tidningar ena dan å snackar om företagsetableringar och industrinärvaro ena dagen med engagemang för vår kära kommun, nästa dag gör hon detsamma för grannkommunen….. Vilket ben står hon på???
Kanske dags att avgå som företrädae för Lycksele kommun?? JAG vill då inte ha en förespråkare för min hemkommun som förespråkar grannkommunen!!!!!
Ta dig i kragen å säg av dig dina politiska uppdrag!!! Tror att de är en massa medborgare som kräver detsamma. Vi vill inte ha en förespråkare som förespråkar en annan kommun, de säger sig nog själv!!!!

NÄÄÄ!!!!
Lilla fru kommunalråd… Kanske ska ta ansvar för en gångs skull… vi är jätteglada att du söker jobb. Men vi vill INTE ha nån som sitter på TVÅ stolar…. Det är bara att avsäga sig sina politiska uppdrag på omedelbar verkan… Mitt och säkert mångas förtroende för vårt ansikte utåt är förverkligat!!!!!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.