Mikael Brodd, kock Lycksele

Vårfest.

I dag skiner solen på mig! Perfekt, för i går byggde jag en trappa på balkongen… Jo! Fast den står inte PÅ balkongen, utan den går ner till vår underbara gräsmatta.
Tog vinkelslipen å skrotade gaveln på balkongräcket, så man kan gå raka vägen ner i trädgården. Fasen va gött å slippa gå runt! Tror ja ska plantera ett par blommor, så ja har nåt att lukta på!
Klockan två ska jag å sambobon iväg till skojtstugan å ha nån form av kurs i nåt konstigt… Vänsterpartiet ska ha Våravslutningspartaj!!. Man ska ha läst en bok för att ha nån form av diskusionsforum, nu e de ju bara så att ja läser ju fan inte böcker, å absolut inte på kommando…. Ska ja läsa nåt ska de handla om gammla raggarbilar å SKIT-snygga brudar!!! Dom ska snacka om Trondheims-modellen… Men va fan, ja bor ju i swedala ju!!! Fattar nada! Tar en pils… Så kan dom ju snacka om sitt oljeland!! Ja gillar kärnkraft!!
Sen blir det mer spännande när Palle ska gå igenom kommunens finanser… HaHa!! De lär inte bli nån kul genomgång, så som sossarna klipper sönder pengarna! Vet ni om att ja bor i en kommun som tror att komunkassan består av Monopolpengar???? Man kan ju tro de i alla fall, för nån ekonomisk strategi finns inte. Man ska dra in på exempelvis utbildningar å kurser. De e ju jättebra om man ska ha politiker å tjänstemän i kommunen som inte fattar ett jota… Kanske ska dra in på mjölkkossorna istället! Fast de går nog inte, för de e ju överhetens kompisar som får den feta mjölken…
Undra hur det går för fru kommunalråd??? Har inte hört nåt om hennes nya jobb, eller hennes avgång innom Lyckseles kommun…..

OJ!!! Nu blev de ju politiskt igen!!! Sorry, skulle ju bara tala om att vi ska på V-fest å grilla, dricka bira å kolla slagerfestivalen!! Hahaha!!
Så kan de gå!
Ha en solig å härlig Lörda!!!

2 kommentarer

  1. Nisse

    skulle vara skoj med en utvärdering på bokgenomgången;-) Har vi i Svedala något att lära? Eller är vi så perfekta och självgoda som du låter;-)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.