Mikael Brodd, kock Lycksele

Höstkrock.

Var inne på OK och hämtade saker som vi beställt, en vinkelslip från Jula, och en jacka till dottern. När vi gick ut därifrån kom plisbilen i 180 med både sirener å lampor i högsta hugg.
De e ju inte en vanlig händelse i vårt lilla sammhälle.Man undrar ju va som har hänt… Å de gör tydligen alla andra oxå!
Nu va de en kille och hans polare som kört åt fanders med en kanonbil som har sattsats många timmar och en himmla massa skattade pengar på. Bara för att det är en frän bil, ungdom, å tydligen snygga fälgar, så blev det ramaskri på kommentarerna… har folk inget annat att arrangera sig i, utan måste gotta sig åt andras olycka???
Tänk om alla som arrangerar sig i andras olyckor kunde reagera på deras egna olyckor…. Som till exempel hur deras egna skattepengar rinner ut i sanden! Den här idyllen vi lever i spottar ut finnanser som vi inte har,,,, Varför e de inte nån som reser sig upp å angagerar sig i det?? Avundsjuka på en stackars kille som lagt tid å pengar i massor å kvaddar sin bil… då gottar sig folk åt olyckan, men skiter totalt i att dom själva är offer.
Skulle vilja se lite goo i kommunen när det gäller ’olyckor’ i form av lurendrejeri från våra folkvalda.. Finns ju några som hackar annonymt när man säger sanningen, men om ni som gottar er åt andras olyckor tog tag i allas våra egna olyckor, så kanske inte överheten vågade göra precis som dom vill.
Bara en sån sak som att OKQ8 blev av med kontraktet till kommunen. dom var billigare, men uppköparen bor ju granne med en annan part,,, å därför ska vi handla drivmedel till högre priser…. Sådana saker borde få folk att reagera.. men inte..
Ha en bra Söndag i alla fall, för de ska jag ha!

3 kommentarer

  1. Eric L.

    Vad jag förstår på ditt resonemang anser du att kommunen agerat jävigt i ett upphandlingsärende. Jag är kommunens upphandlare och bor minsann inte granne med någon stationsägare, dessutom tankar jag nere i hamn privat. Kommunen vill, som många andra kommuner och landsting, kvalitetssäkra bränsleleveranser vid extraordinära händelser. OKQ8-Västerbotten valde att inte tillmötesgå våra krav, så enkelt är det. Det kostar kommunen ganska precis 4.700 kr extra per år med de bränslevolymer vi köper men vid långvariga strömavbrott kan hemtjänst och räddningstjänst ändå fungera. Sätt det i relation till att varje återremiss pga politiska poänger kostar skattebetalarna ca 20.000 kr, men såklar det kanske man vill tala tyst om…

  2. Micke

    skiter totalt i var du tankar privat!!! Du ska ju verka för kommunens bästa och biligaste inköp.. men va fan????? skiter du i vissa områden!! Finns ju inköp som faktiskt är lagvidriga!!!!

  3. Eric L.

    …verkar inte vara det enda du skiter i. Läs på, eller kom och fråga om det är något som du undrar över. Eller är du en sån människa som gnäller och skäller bara för att det ska låta pampigt för de i din omgivning?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.