Mikael Brodd, kock Lycksele

Tillbaka igen!!

Nu är jag här å ska kritisera igen, efter en påtvingad frånvaro……
Men som det politiska läget ser ut i dags dato förstår jag att jag inte står ensam på barikaderna!
Har varit på en heldagsresa till umeå i dag för att delta i distriktsstyrelsens sista möte innan
årskonferansen som går av stapeln i Umeå 14-15/3.
Som alla vet kan ett sådant möte dra ut på tiden, vilket det gjorde!!! Allt som allt tog hela sessionen med resa och lite shopping drygt tolv timmar!
Så nu har man presis landat å funderar lite på vad som sas… Jag blev bland annat utsedd att representera Västerbotten när Vänsterpartiet i Norrbotten ska hålla SIN årskonferans, så då drar jag iväg till Bod´n å kollar upp hur det riktiga vänstern fungerar högst upp i arbetarklassens gruvsamhälle.
När man åker ut på sådana här inbjudningar brukar man ta med sig en gåva från sitt egna distrikt….. Eftersom jag är Lyckselebo har jag problem med vad jag ska ta med som gåva… Inte kan jag ta med Lillys skulder… ska jag bjuda på Industribolagets resultat???
Ska jag vara sanningsenlig å tala om vilken fantastisk kommun jag kommer ifrån, där ansvar för ekonomi prioriteras högst av allt????
Tror jag ska ljuga lite…… Då räddar jag ju i alla fall kärringarna i byn…….
Finns det någon som läser detta som kan dreja, så får ni gärna höra av er till mig!! Har en liten tanke på gåva till norrbotten!!!!

Ha det gott alla skuldsatta Lyckselebor!!!!!

En kommentar

  1. Skoteråkare

    Kan det va så svårt: Ge dom ditt Bowlingklot, måste vara som nytt det har ju inte träffat många käglor.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.