Hanssons spaning

IT, digitalt liv och nya medier

Smart reklam med digital teknik

Nu finns jag i reklamfilmerna för Radiotjänst. Jag är hjälten som betalat tv-licensen. Tack vare mig blir världen lite bättre. Ja, så lyder i vart fall budskapet från Radiotjänst när man bjuder in mig att vara med och utforma reklamfilmer för att betala licensen.

Här nedan finns bilder från två olika reklamfilmer där mitt foto är inklippt som en central del av filmens berättelse. 

Sociala medier och nya digitala kanaler har gjort att vi blivit allt mer interaktiva och medskapande i vår närvaro på internet. Nu utnyttjas detta också i reklamen och det öppnar för helt nya möjligheter till marknadsföring från företag. Om det kan få med mig att vara aktiv och delaktig i skapandet av reklamen så kommer den att bli än mer slagkraftig. Dessutom är tanken från Radiotjänst att jag ska bli så förtjust att jag skickar en länk till mina vänner om reklamfilmen.

Det är starkt, det är slående, och är tänkt att tala till vår självkänsla och vårt ego på ett sätt som gör att vi gratis ställer upp på att vara ambassadörer för företaget som skickar ut reklamen.

Så ska en slipsten dras om man vill vinna sina kunder.

Se första filmen (den tar liten stund för att ladda)

Se andra filmen (den tar liten stund för att ladda)

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.