Hanssons spaning

IT, digitalt liv och nya medier

Språkröret kastar glasögonen

När Åsa Romson går ner från scenen i Almedalen har hon framför sig sett de gula flaggorna med texten Atomkraft – Nej tack! vagga fram och åter över mängden.

Hon har varnat för klimathotet och hävdat att ”vi kan inte förhandla med klimatet”.

Hon har kallat upp klimatdebattören Pär Holmgren, känd som tv-meterolog, som under några minuter mitt i hennes tal får ge sin version om de smältande isarna och hur risken finns för att det redan är för sent att vända de klimatförändringar han varnar för.

Hon har lagt ner sina egna glasögon på scengolvet som en hälsning till nästa dags talare Fredrik Reinfeldt för att han ska se familjerna som inte har råd att köpa glasögon till sina barn.

Hon har talat om en ökande högerextremism och varnat för växande rasism, och knappast någon kan undgå att hon egentligen talar om Sverigedemokraterna.

Det är måndagkväll i Almedalen, miljöpartiets dag går mot sitt slut och spelet mellan partiledarna fortsätter. I morgon tisdag tar Fredrik Reinfeldt vid. Om han tar upp Åsa Romsons kastade glasögon? När detta skrivs är det fortfarande något som vi inte vet.
 

Etiketter:

En kommentar

  1. Sven.

    Det absolut största hotet mot miljön är den skit som sprutas ut från flygplan (chemtrail), detta bidrar till att solinstrålningen drastiskt minskat under de senaste årtiondena! Men det är det ingen som vågar påtala och diskutera, varför? Fortsätter detta så har vi snart en ny istid! Så har vi det destruktiva H.A.A.R.P., som det går att styra både väder och jordbävningar med!?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.