Hanssons spaning

IT, digitalt liv och nya medier

STHLM Tech Fest siktar på 3000 gäster

Att fylla 3000 platser för en heldag om it, tech och startup-företag i Stockholm Waterfront Building kan verka som en omöjlig uppgift. Men med bara en vecka kvar verkar det som att arrangörerna av STHLM Tech Fest (5 sept) är på väg att lyckas.

I ett mejl till mig skriver konferensens huvudboss Tyler Crowley: ”We are now approaching 2000 guests and it looks like STHLM TECH Fest will sell out all 3000 seats, so if you know anyone who doesn’t have a pass yet, better tell or forward them this now.”

Vad som är minst lika roligt är att kvällen innan, den 4 september, kommer 1000 kvinnor intresserade av it och tech att samlas till The Women_Create/Tech Party. Ett mycket bra initiativ i samarbete med bolaget Klarna för att samla kvinnor inom den annars så mansdominerade tech-världen.

Själv kommer jag att finnas på plats på STHLM Tech Fest och rapportera tillbaka både här på bloggen och med artiklar på InfoTech Umeå.

Är du från norra Sverige också anmäld? Mejla mig så kanske vi kan träffas så får jag höra dina rektioner på STHLM Tech Fest.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.