Helg

Äntligen HelgSäga vad man vill, MEN det är verkligen något särskilt med Helger, axlarna ramlar ner man pustar ut, softar.Livet känns härligt, helt enkelt.Fram för fler långa Helger, kanske var det så att något slog slint,blev fel  på vägen. Jo  så MÅSTE det bara vara, för hade jag fått bestämma, skulle helgen pågått i 5 dagar, och vardagarna i bara 2.Vem ..F..n har bestämt att det ska se ut som det gör egentligen?OM jag söker jobbet som Stadsminister ( mest troligt den dagen grisarna flyger), ja då blir det min viktigaste valfråga.Och om jag sen blir självaste Stadsministern,  då kan ni se fram mot mycket ledigt, bra va????Själv kommer jag då att ta  en dyr Fallskärm (poppis  färdmedel bland politiker) och blåsa i väg, för att sen landa i Sjumila skogen  för dit har jag alltid velat flytta.Tack och hej, från lediga mig.

LÅT ROPEN SKALLA, 5 DAGARS HELGER ÅT ALLA.

Varför blev det 2 lika bilder??? nu får jag inte bort den heller.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.