Ålders tecken

Jag ska  nu bevisa att  alla åldrar verkligen INTE har sin charm, som det sägs.Man kan verkligen undra vem som myntade det uttrycket, hur gammal blev den personen egentligen??? troligen inte särskilt gammal alls.

Vet knappt var jag ska börja eftersom förfallet visar sitt fula nylle,  på många  märkliga ställen.(Det verkar finns obegränsat med ställen nu för tiden )Men jag tror jag börjar uppifrån och ner,jag tar det i ordning helt enkelt.Nu ska kroppen få sig en ordentlig genomgång av Dr Marianne.

Problemen börjar redan högst upp, nämligen HÅRET.Det blir glesare och ändrar färg sakta men säkert, ja lika säkert som att det är Måndag i morgon faktiskt. Det sitter snart lika mycket hår på kammen som på skallen.

Funderar på om jag ska spara hårtussarna och lägga ut det till fåglarna, dom gillar att bygga bo med mjuka saker, har jag hört.Det är ju snart dags för dom små liven att bilda familj igen.Förresten! hur kan dom med sin lilla ÄRT HJÄRNA alltid hitta nya partners? och varje år dessutom, det stör mig.Dom är allmänt irriterande när dom flaxar runt och tjattrar,yra av kärlek och passion , hur har dom mage att  visa sitt sexliv helt öppet bland folk dessutom?. USCH!!! I buskar,  på grenar, ja rent av i luften, hur  tusan lyckas  dom med det konststycket  egentligen???,ingen skam i kroppen där inte. Dom tar sig rättigheter, utan att ens ha en tanke på vad det får för hemska  följder för oss människor.Nej, nu har jag bestämt mig, jag tänker INTE bidra med mitt hår.

Nästa inlägg blir om SYNEN,den är inte rolig den heller. Men det får bli lite senare idag,

Jag hade ju fest igår, så det här tar extra mycket på mina krafter.

Tack till alla som kom till mig, det var supertrevligt, puss.

 Tänk om man ändå hade en ärt hjärna.

En kommentar

  1. katarina andersson

    tack själv, det var en underbart rolig fest.. IGEN!
    klart som fasiken att fåglar har bråttom med sin kärlek, dom lever ju inte så många år
    ha en skön söndag
    kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.