Dålig Syn

Inte nog med att Håret lossnar i samma snabba takt som lönen försvinner.

SYNEN vill också vara med i förfallet, och varför inte? tänker jag, välkommen du med.

För mig började det redan för flera år sen.Armarna började kännas för korta till min kropp,dessutom

jag gick runt och kisade hela tiden ( där la jag grunden för alla rynkor).

Har hört att det är ett VÄLDIGT vanligt problem för oss i medelåldern.Jag brukar tänka lite elakt när jag ser andra med samma symtom,  men som ännu inte fattat vad problemet är, utan som börjar med yoga och stretching ( eller börjar packa matkassarna extra tungt  för att armarna ska få chansen att  bli längre)  allt detta i ett försök att töja ut dom för korta  lemmarna.Men jag kniper slugt igen min mun, och tänker snart, mycket snart är även ni  välkomna i klubben"Glasögonklubben"

Problemen började redan, när jag införskaffade mina första par Läsglasögon, och har så fortsatt, jag glömmer nämligen hela tiden, var jag har lagt dom.En stor del av min arbetstid går faktiskt till att söka efter dom, men Pedagogisk som jag är, låter jag barnen vara med och leka leken,"HITTA FRÖKENS EXTRA ÖGON" det tycker dom är jätteroligt. Jag ska nu ta ett exempel ur verkliga livet, hur det kan gå när man inte har en aaaaaaaaaaning om var glasögonen hamnat någonstans.När min äldsta dotter bodde tillfälligt hos mig,och jag var utan hårspray, så tänkte jag minsann låna av hennes dyra fina spray (jag vet nämligen att  mina döttrar kostar på sig kvalitets märken när det gäller skönhet).Jag gick in i badrummet, glasögon lös.Tog fram en vit flaska, som jag inte såg texten på, men tyckte att flaskan var fin.Sprayade rikligt, (nästan halva flaskan faktiskt)

Kände mig nöjd,  när jag  gick till jobbet.Men hann bara fram, och redan  då  tyckte  jag sprayen satt väldigt dåligt, ingen stadga ja den var som bortblåst, Besviken och grinig tänkte jag surt , hur kan man kosta på sig en sån dyr Hårspray  när den överhuvud taget inte funkar??När jag kom hem och hittat glasögonen, gick jag raka vägen till flaskan för att läsa vad det var för skit spray egentligen  . Tänkte reklamera den dessutom. Döm om min förvåning när jag ser att det står .IMPREGNERINGS MEDEL  FÖR SKOR.

SÅ KAN DET GÅ

NÄR INTE GLASÖGONEN ÄR PÅ.

2 kommentarer

 1. anette

  Ha ha…härligt att du bjuder på dig själv..Kommer på mig själv att jag
  ser fram i mot att läsa din blogg!
  Kram på dig..
  Ps.. håret & synen.. Vad kommer näst mån tro!!?

 2. katarina andersson

  inte konstigt då att håret ramlar av, allt beror ju på synen, sprajar du håret med impregneringsmedel o gud vet vad .. klart som korvspad att håret ryker
  kram påre

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.