Ögonen

Känns som om jag inte kommer längre än till huvudet, när det gäller ålders tecknen.

Det finns ju hur många som helst, bara där.Men jag hoppar nog över några, man vill ju inte bli långtråkig Men man kan ju inte låta bli att undra hur i helskotta  alla får  plats på en och samma kropp, egentligen??? Nästan  imponerande.

När det gäller ögonen, är det också ett nytt kapitel i mitt liv.( förutom den dåliga synen då) Har ni hör talast om fenomenet RINNANDE ÖGON?, det har jag och nu även fått uppleva det live.Vilken merit va???

Ja det börjar oftast redan på morgonen,gärna efter att man har lyckats sätta make upen på plats, det är ett konststycke bara det. och det tar ganska lång tid för mig numera.På väg till bussen, så börjar tårarna rinna, ja flöda, alla som jag möter tittar konstigt på mig, eller vänder bort blicken helt enkelt Ja vem vill se en självömkande tant ?Dom tror  väl att jag är Jätteledsen, för att inte karlarna visslar efter mig längre, eller att jag rentav blivit nobbad av någon snygging  på krogen nyligen.Randig av mascaran skyndar jag snabbt vidare till bussen. (förresten tycker jag det är konstigt att man ens får köpa smink i min ålder, man ser ju ändå inget när man ska spackla sig, ja snacka om att kasta pengarna i sjön. Förstorings spegeln har redan gjort sitt, nu får man förlita sig på vanan så att man

prickar rättJag tycker även att när man väl fått den trista diagnosen RINNANDE ÖGON, ja då ska man kräva att  få ersättning för salt skadade kläder.. Det blev till slut  outhärdligt   för mig, så jag smög in på mitt kvarters Apotek, och

inhandlade Ögondroppar, och det blev räddningen.Så mitt råd blir…. gå på Apoteket, inhandla ALLA hjälpmedel och medicier ni kan  när kroppens förfall börjar visa sig för jag lovar, det kommer att behövas.Numera är snart min medicin och hjälpmedels väska större, än självaste resväskan, när jag åker bort, och det är INTE kul.Övernattnings kittet, som rymdes i en afton väska när man var ung, och som  behövdes om man fick sig ett 10 taggars ragg, ja den är numera lika stor  som tränings väskorna, som alla snygga gymmare har, sååå tragiskt.Men jag är en obotlig optimist, så jag ärGlad  över att jag ALDRIG får några ragg nu för tiden. För den är tung att släpa på. Ps! Ett tips, ta på er glasögonen och läs väldigt noga, innan  ni tar ögondropparna, det har jag lärt mig, sedan jag var nära att droppa  Nagel limmet  i ögonen i stället (väldigt lika små flaskor).Hur skulle  man då  tagit sig till jobbet? färdtjänst kanske? men dit är det kanske inte så långt till ändå. Tack och hej från mig..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.