Platsen

Är det här platsen

jag kan finna ro

lägga ner mitt huvud

och våga känna tro.

Är det här tiden.

jag väntat på

Är det här platsen

där man får en ny chans.

Det har varit en lång väg

för att komma fram.

Är det här året

då allting vänder

steg för steg en dag i sänder.

Är det här platsen

där tårar kommer

från alla förlorade år som gick

Är det här platsen

där själen läker

säg att det är så

SÄG ATT DET ÄR SÅ.

 

Peter Jöback sjunger den, och jag gillar verkligen texten, den berör mig .Ihelgen ska jag skriva till barn /ungdomar som får kämpa extra i livet .När allt slås till spillror, och livet ALDRIG NÅGONSIN blir sig likt igen. Jag vet vad det innebär, för jag har själv varit där.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.