TUMMEN NER

thIdag blir det tummen ner för POLITIKERNA igen. Hade jag haft handen full med tummar, så hade även dessa  pekat nedåt. Fyllnadsval är speciella val som ska välja någon till en valbar plats som blivit ledig mellan allmänna val.Det händer vanligtvis när någon avgått eller dött. Eller att en ledarmot fråntagits sin plats EFTER ETT BROTT. Men vänta här nu??????

En man som SITTER  HÄKTAD OCH DÖMTS av Hovrätten för GROV kvinnofrids kränkning.(han ska bl.annat ha slagit och sparkat sin GRAVIDA HUSTRU).Valdes in som ersättare för SOCIALDEMOKRATERNA i ett av länets större  politiska församlingar. Vilken fin församling va?

Vaaa!! hur f.n är det  möjligt??

Som svar,( ett som jag själv skulle  skämmas över att uttala) säger Lily.B.ordförande i S distriktsstyrelse i Västerbotten bl.annat så här:

Det saknas rutiner för att kontrollera vad som hänt EFTER  att en person ansetts som lämplig representant för vårt parti inför ett val.Slut på citat.Men skaffa rutiner då för tusan, hur svårt kan det va?ni kanske behöver gå på kurs, gärna utomlands då förstås.

Ja, så dom valde in honom när han SATT HÄKTAD.

Jag blir inte förvånad,men undrar vad FÖRTROENDEVALD  står för egentligen???

vad har själva ordet för betydelse för just en ”förtroendevald”, betyder det något  överhuvudtaget?

Jag litar inte på dessa nissar, som skor sig själva i första hand,utnyttjar systemet och beter sig allmänt klantigt.

Nej! kom inte till mig med er  propaganda  inför nästa valår, (tragiskt nog har det redan börjat dimpa ner i brevinkastet)

Hos mig har ni inget att hämta.Ni har förbrukat mitt förtroende för längesen.

 

2 kommentarer

  1. oscar

    Har du noterat, att när det gäller förhandlingar om löner,förmåner,mm. så framhåller alla så stort ansvar dom har. Men när det bränner till och man försöker få fram någon ansvarig, så visar det sig oftast, att ingen har ansvaret för just detta, ”det ligger så att säga på någon annans bord”

  2. Marianne Hägglund (inläggsförfattare)

    Ja, det går inte att missa. Man undrar ju hur stort det” bordet” är egentligen, för där
    lär det ligga mycket.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.