Onaturligt Naturligt

ththPå mitt jobb finns det onaturligt många små

och framför allt LÅGA möbler,

av JUST naturliga orsaker. Vi  jobbar ju med barn. Och ska anpassas därefter också.. Men det har i sin tur orsakat väldiga  problem för oss Pedagoger.

Det blir svårt att hitta en sittplats snabbt.Ja, det går inte att sitta normalt alls.Det är bara att glömma.

Många av dom små pyttestolarna har dessutom ARMSTÖD. Tänk er,

hur lätt är det att klämma ner ett vuxenarsle i en sån? Nix.. Om  någon överhuvudtaget

lyckats med det konsstycket, ja då sitter stolen  oftast fast där bak, när det är dags kliva upp för att hjälpa någon liten. Eller hämta mer kaffe.

Hur proffsigt ser det ut då?  gå omkring med en stol i häcken!!

Eller prata med någon förälder, ståendes  med arslet fastklämt i stolen.Ja, vad ska dom stackarna tro??Dom kanske byter Förskola direkt.

Det finns även soffor i MARKHÖJD.Sätter man sig i en sådan, får man kallt räkna med att stanna där  man satt sig.

Knäna hamnar i öronhöjd det ser  allmänt obekvämt och lustigt ut.Så NEJ TACK!

Delade meningar om detta och det förstår jag.Men en sak är säker.Vi blir alla äldre  och ska orka jobba många år till.

Fast nu har jag fått förfrågan om att bli POLITIKER,tja! varför inte.Jag behöver pengar. Mygla och berätta Fabler  kan jag redan så det blir nog inga problem att avancera  snabbt. Jag har även hört att Feta Fallskärmar är ett populärt färdmedel för politiker, det låter kul och lönsamt. Avgångsvederlag.Ja tack! gärna och fort.

Men ska jag fortsätta på mitt nuvarande jobb ska jag kräva  att  Pimpade Rullatorer köps in till oss ”mogna fröknar” för som jag sagt tidigare, så kommer jag

mest troligt inte ha råd att gå i pension då..En Rullator vill jag ha som arbetsförmån.(om några år)

Om inredning och möbler  även skulle  anpassas efter t.e.x djuren på en arbetsplats

Så undrar man  ju hur möblerna på en Djuraffär ser ut för dom anställda. Sitter personalen möjligen i burar då, eller kanske rent av på  SITTPINNAR??? nä så illa är det nog inte.Men jag kan INTE  sluta fundera på hur fåglar gör för att hålla balansen på pinnen?ibland bara med ETT ben, SOVANDES hur f.n går det till?? och dom ska va utrustade  med ärthjärna!!

Jag är imponerad.För småskitarna får ju till det VARJE år också. Kuttrasju på hög nivå.Hur är det möjligt?? själv har jag betydligt större hjärna men är fortfarande singel.Det är ju så man börjar undra faktiskt.

Livet är bra  orättvist.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.