ULLA

Jag älskar djur, som ni säkert förstått om ni följt min blogg.

Jag kommer nästan ihåg alla namn på djuren som betytt mycket för mig när

jag var barn( och det var inte igår minsann)Just nu har jag bara lilla Ulla här hemma.Hon är en slöjstjärt en fisk. Hon är lättskött och gullig i all sin enkelhet.Men på senare tid har jag allvarligt börjat oroa mig över hennes mentala hälsa.Hon äter dessutom som en häst.Hon sätter i sig fiskkulor i en mängd som motsvarar hennes egen kroppsvikt dagligen, är det normalt det?Tänk om jag skulle göra så?Hur mycket kan man trycka i sig innan det finns risk för en mindre explosion.?Jag bara undrar.

Jag misstänker även att hon försöker säga mig något, det ser nämligen ut som om Ulla MIMAR.Munnen rör sig hela tiden samtidigt som det kommer pratbubblor (fast tomma utan ord) hon söker desperat min uppmärksamhet när jag kommer i närheten av henne. Hon ser nästan galen ut.Ja aggresiv. Det har t.o.m. gått så långt att om jag går upp på natten låter jag bli att tända lampan enbart för att hon inte ska kunna upptäcka mig.Hon ger mig dåligt samvete. Det är på gränsen till sjukt..Det börjar faktiskt bli så komplicerat  att jag  funderar på att

gå till zooaffären och fråga om det kan bero på inavel av Ulla eller nått. Hon verkar ju inte riktigt normal.

Vi kan inte fortsätta ha det så här iallafall för det blir ohållbart i längden. Jag blir kanske tvungen att omplacera henne.

MEN  tänk om hon bara vill ha en man?

Hon kanske inte vill vara singel.(JA VEM F.N VILL VA DET?)

Herregud!!! vi verkar ju ha samma problem, sååååååååå jäkla tragiskt.

Det är inte mycket att skryta om minsann, så jag håller tyst.Ingen får veta.

Stackars lilla Ulla och (lilla mig) men jag ska köpa en liten läcker man åt dig.På fredag.

Tänk om det var lika lätt för mig.Ja att bara gå och shoppa en rejäl karl.

Nu tar jag semester från bloggandet till i mitten av Augusti.Jag lovar på heder och samvete.

Om jag inte blir döööö kär innnan dess, för då måste jag ju berätta det.

Ha en bra fortsättning på sommaren, vi hörs om ni vill.

Kram på er.

 

Ulla känner inte fiskarna på bilden.Så dom har ingenting med inslaget att göra

Ulla känner inte fiskarna på bilden.Så dom har ingenting med inslaget att göra

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.