Fröken PP

thJag har blivit lite av en  PP(pisspolis) på senare tid.Jamen vad är det för feeeeel på karlarnas

blåsor egentligen?? måste dom pissa överallt och FRAMFÖR allt måste dom lätta på trycket ute bland folk???

Och hos mig??

Helt öppet dessutom, jag bara undrar.När jag sitter på min lilla balkong (ja den är inte stor den inte) och ska njuta av ledighet, sol och en kopp kaffe, då dröjer det inte länge förrän jag ser någon, ALLTID en man faktiskt komma gåendes med blicken mot ja just det PLATSEN DÄR VÅRT FINA BADHUS SKA BYGGAS.Då fattar man ju direkt vad han är ute efter, ja inte tänker han bada iallafall, nej det är dags för en PISSPAUS förstås.Rekordet är 4 st  i princip samtidigt, när jag och en kompis fikade på balkongen.Vilken utsikt va?

Dom ställer sig där helt ogenerat och bara låter naturen ha sin gång.MEN det brukar fröken PP sätta stopp för när jag kommer på dom.Jag låter dom ställa sig i start possition och börja …..det är då jag kommer in i bilden jag levererar en busvissling  som gör att dom tappar fattningen för en kort stund, sen vänder dom sig mot det håll som visslingen kom från och då får dom se mig flinandes på balkongen Då lommar herrarna iväg som skamsna hundar efter att förhoppningsvis en del hamnat  i byxorna .Det bästa med det hela är att förövaren måste knipsa strålen mitt i allt, hur lätt är det?? nä inte särskilt. Men träning ger färdighet.

Det är böter som gäller, men det verkar inte påverka besluten särskilt mycket.

Hanhundar gör likadant.Fast  dom kan man träna till att inte pissa stup i kvarten.

Ja det ligger lite sanning i uttrycket sådan herre sådan hund.

Tänk om jag eller någon annan kvinna skulle SÄTTA oss  ute bland folk och bara släppa ut behoven, eller varför inte STÄLLA oss  brebent som männen och visa att vi inte bryr oss.Fast det blir ju lite  mer komplicerat  för oss förstås

Men det vore nog dumt för jag har inte råd med böter, det är så mycket jag vill köpa i mitt liv.En Fjordhäst. t.e.x.

Om jag skulle få ta bötespengarna (800 kr)  rakt ner i fickan, oskattade och riktigt, riktigt svarta, från alla män jag kommer på, så skulle jag kunna börja jobba halvtid.Hur skönt skulle inte det vara då??

Tror jag ska prata med polisen och höra om man kan få låna en uniform och bötesblock .Penna har jag själv.

Men jag tror inte att jag tar min finaste, den som föreställer en Flamingofågel. Den är förresten inköpt på Furuviks djurpark i sommar. Jag skulle inte se helt seriös ut med den pennan i näven.Fast å andra sidan,hur seriöst ser det ut när snuten dansar Harlem Shake på you tube???ja jag har nog sett dom jag.

GetAttachment.aspxPS! man undrar ju var ”utekissarna” är med sina händer efteråt?? på något matställe kanske och  plockar i någon salladsbar, njae tror inte jag vill veta förresten.Eller jag kanske ska uppfinna en liten ” kissblöja” bara för männen?? För visst måste dom lida av Inkontinens??det tror jag skulle sälja bra och jag skulle äääääntligen bli rik och vi skulle slippa lukten av urin överallt. Då kan dom slänga blöjan HEMMA. Eller i  särskilt designade blöjtunnor(som jag också gjort såklart). ja jag tycker kommunen ska sätta ut dom överallt, lagom till Kulturhuvudstads året. Det vore att ligga före alla andra städer det. Vi skulle sätta Umeå på världskartan.Och det vore något för mig ,att bli rik alltså.

2 kommentarer

  1. Anna H

    Ohahaha jag dör!!!! Snälla ta då den otroligt snygga pennan!!! Jag tycker kommunen kunde anställa dig som PP! Du är bäst //a

  2. Marianne Hägglund (inläggsförfattare)

    Ja jag behöver byta jobb, så det skulle sitta fint med en ny utmaning.
    Skulle ju dessutom kunna jobba hemifrån då.Vilket härligt liv jag skulle få.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.