MIN UTSIKT

utsikt från lilla balkongen

Vilken utsikt va?

ännu en vy från min balkong tyvärr

ännu en vy från min balkong tyvärr

Bilderna är som vanligt väldigt små, men den här gången är det en klar fördel.VILKEN taskig utsikt jag fått,

det är knappt jag vill dra upp persiennerna längre.Det minsta man kan begära är väl att få reducerad hyra.Det hade varit på sin plats nu när grushögarna hopar sig just utanför mig. Men det gick tydligen inte för sig..Jag har  varit hemma ett par dagar och kurerat min förkylning och inte haft något att göra ,förutom att snyta mig och sitta vid datorn och den har jag ju då i rummet som vetter mot dessa jäkla högar.Då har jag lagt märke till något mycket intressant  som händer där. MAN TJUVAR GRUS, minsann.Japp, jag har nog sett dom (karlarna) när dom kommer.En del iklädda arbetsjackor (som ett kamoflage) och andra inte.Grustjuvarna  kommer med sina privata bilar efter arbetstid ,öppnar bageluckorna,plockar ut en stor spade med tillhörande hink.Sen står dom där helt ogenerat och fyller sina hinkar till brädden innan dom snabbt drar därifrån igen.

Fyyy på er tjuvarna!! lämna genast tillbaka det som inte tillhör er.

PS! den fräckaste grustjuven han kom på cykel när jag och en vännina satt på min balkong tidigare.

Han hade en låda på pakethållaren som han snabbt fyllde innan han fortsatte vidare med sitt stöldgods.

Och det mitt framför ögonen på oss.

Ja snacka om fräck karl va??

 

 

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.