JÄVLA MÄNNISKOR

Fy fan för oss människor.

När TOG  vi oss rätten att behandla djuren så jävla illa?

Och VEM gav oss den s.k. rätten?

JAG SKÄMS.

Jag mår illa när jag  ser kaninerna i Kina plockas på pälsen, LEVANDE..

Bara ännu ett exempel på människors girighet.

Och djurs lidande.

Länder som behandlar totalt försvarslösa djur så illa

borde STRAFFAS och det rejält.

Jag hatar verkligen sånt här.

.

JÄVLA  PLÅGOANDAR.!!!!!

80753675DE17C1FC767514AC9D8876_h498_w598_m2

 

 

 

4 kommentarer

 1. syster yster

  Det är så fruktansvärt, jag klarade inte av att höra dessa försvarslösa varelser skrika så fruktansvärt, var tvungen att hålla för öronen. Vad ska vi göra för att stoppa detta? Tror inte att importstopp från lilla Sverige har så stor genomslagskraft i Kina.

  • Marianne Hägglund (inläggsförfattare)

   Kina är ett land som står för en stor del av allt djurplågeri.Asien i allmänhet.
   Svårt att veta hur man ska kunna stoppa detta.Människor är nog dom
   enda varelser som inte passar in på jorden.Vi är dom enda som tar oss rätten att
   starta krig. Vi plågar,dödar,förgiftar och till sist utrotar vi oss själva,och det
   på p.g.a. girighet och pengar.

 2. Maria Lundmark Hällsten

  Jag håller med, tveklöst… jag kunde inte se nyheterna, då jag insåg vad dom skulle göra… fy f-n. Och jag har förbjudit Nicco att köpa något överhuvudtaget med namnet Angora i sig. Det finns inte på någon av våra inköpslistor. Ha det gott!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.