Facebook

Jag har kapitulerat. Efter månader av motstånd har jag slutligen låtit mig övertalas att skaffa Facebook. Facebook är en av otaliga communitys på nätet. Jag tyckte det kunde räcka med att jag hade en sida på Lunarstorm ( som mina barn skämdes ohyggligt för eftersom jag hade fler statuspoäng än dem) och jag har haft en sida på Apberget länge (inte riktigt till alla barns belåtenhet). Men Facebook – där gick gränsen. Tills jag blev sjuk och plötsligt hade tid över.

Jag måste säga att jag är helt fascinerad över Facebook som verkar ha som huvuduppgift att hålla rätt på vad alla ens vänner gör hela dagarna. När man loggar på vid lunch kan man se vilka av ens kollegor som tänker jobba ikväll, vilka av mina kompisar som blivit kompis med andra i etern och vilka som fördriver tid med att skicka vampyrbett, drinkar och filmtips till mig.

Jösses, det kräver en heltid det där.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.