Mitt designade kök

Jorå, födelsedagen avlöpte bara fint. Jag väcktes av man och barn med frukost på säng halv sju, för att 16-åringen skulle hinna med fem i sjubussen in till gymnasieskolan. Kan inte påstå att hennes syskon var alldeles överlyckliga för det.

Jag fick en massa skojiga presenter. Julia hade fixat en skiva med favvolåtarna från alla HENNES skivor. Det är en gedigen uppgift att lära sig skilja olika band från varandra!
Petter och Isa hade köpt en keps åt mig med det informativa trycket ’Paparazzi’ på. Anton hade gjort en måttbeställd kakellist i slöjden åt mig. Och min man hade köpt en ny julservis och lite annat smått och gott, allt i färg till mitt designade Monica-röda-kök.

Bland annat hade han köpt ett italienskinspirerat fruktfat som han tänkte ha till julgodis?!?! No way. När det blir så fint med mandariner på?

Han höll andan när jag öppnade paketet och sa att han hoppades att de röda färgerna skulle gå ihop. Är det en sak jag är väldigt säker på så är det att min man och jag har diametralt olika uppfattningar om vad som ’går ihop’ och inte. Så ja, jag skulle nog säga att det skar sig ganska extremt mot den Monica-röda väggen.

Fast det gör ju inget tänker jag. Jag älskar verkligen det där fatet! Och vi har ju några vita väggar kvar i huset också.

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.