Nyårslöften

Lyckligtvis, jag säger verkligen lyckligtvis, har jag inte avgett ett nyårslöfte om att skriva blogg varje dag. Men nu ska jag banne mig ta mig i kragen.
Det är en massa olika saker som tagit tid runt omkring mig nu, som stjäl tid från sånt som att skriva här.

Nytt år, nya tider som ska klaffa i familjelivet.
Maken har nytt jobb som gör att han jobbar minst 24,5 timmar på raken vid sina pass och ibland så mycket som 52,5 timmar i ett svep. Har han tur sover han på nätterna på jobbet, har han mindre tur sover han inte. Det är ju så det funkar med sovande natt.
Och jag som ska rodda ihop allt hemma då är givetvis full av förväntan när han kommer hem och är ledig några dagar, då han ska vara pigg och alert och orka med allt vi ska göra hemma. Det är där någonstans det krockar. Förväntningarna och verkligheten överensstämmer inte alltid. Vad är sanning?

Dessutom har jag haft en massa tidskrävande och faktiskt riktigt jobbiga skrivjobb där man måste vända och vrida på vaenda mening som sägs för att sedan försöka få ihop pusselbitarna till en helhetsbild. Man är rätt trött i huvudet efter sånt arbete. Sanningen har alltid minst två sidor. Oftast fler.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.