Dagens dubbel

Sitter i Norrskenshallens cafeteria och jobbar. Dubbelt kan man säga. Vi jobbar nämligen i cafeterian ikväll för Antons handbollslags räkning. Det är ju inte direkt första gången man är här. Vi har egentligen lördag också för Isas handboll men den har vi bytt bort. Med fem barn som inte har nöjt sig med EN idrott var, har det blivit en del cafeteriajobb under åren. Vardagkvällar kan vara lite lugnt och idag när det är en sån där gråtrist vanlig tisdag borde man hinna lite av varje tänkte jag som faktiskt ska lönearbeta ikväll också. Jag tänkte därför vara sådär smart effektiv och skriva text samtidigt som jag serverar kaffe och kränger godis.

Ha! Det enda jag kan konstatera är att jag får motion genom att springa fram och tillbaka mellan dator och kassa.
Jag roade mig med att föra statistik på kunderna. Jag har varit här en timme och faktiskt servat 21 kunder så här långt. Då har jag inte räknat med killen som ville låna en tändare för att bränna skridskosnören. Och inte mamman som ville växla en hundralapp för att ha jämna pengar till att betala en klubba, eftersom sonen haft den dåliga smaken att slå av sin såhär i slutet av säsongen.

Men blogga hinner jag. Jag har ju ett ansvar! Det är nämligen det alla som går förbi mig frågar just nu. "Sitter du och bloggar?"
Från och med nu ska jag svara JA.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.