Dressed to chill

Vad ÄR det här? -15 grader ute? Först tonvis med blötsnö och så iskyla på det. I Mars. Nä, vintrarna är inte vad de varit, den saken är klar. Så i morse var jag ute i nattskjorta och satte i motorvärmaren, drog in soptunnan från gatan och hämtade tidningen. Dessutom klafsade jag ut i djupsnön och fotade dottern (med hennes mobil) bredvid den enorma snögubbe som hon och en kompis har byggt. Ibland tror jag att det skulle kunna vara ren underhållning att ha en big-brother-kamera i och runt mitt hus. Mina grannar torde vid det här laget ha sett mig i de mest märkliga kreationer i olika situationer på gården. I morse skrapade jag bilruta i kortärmad nattskjorta, skoterskor och halsduk.

Natten har annars varit lugn för min man har legat väldigt stilla och sovit som en liten gris. En och annan gång har han vänt sig och legat på sida och det är ett gott tecken. Fast jag väntar bara på det där knaket som brukar komma en sådär tre dagar efter brottet och som gör att han inte kan röra sig alls kommande veckan. Det lär komma lagom till han kliver av jobbet på söndag morgon.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.