Sommartid

Min man som jobbar till måndagmorgon upplyste mig för en stund sedan om att det är sommartidsomslag i natt. Det kändes väl inte som den ultimata natten, när man räknar med att vara i säng halv fyra enligt vintertid. Den hinner alltså bli halv fem. Suck.
Man får hålla tummarna för att alla andra är inställda på vintertid och därmed inte ringer hit alltför tidigt i morgon bitti. Dessutom är det ju riktigt pissigt att man ska ställa fram klockan när det dessutom varit påsklov och de små liven har tänjt ut sänggångs-tiderna timme för timme.

Nu har jag tryckt i mig en kopp kaffe, så nu är det bara att dra på sig skorna, tanka bilen och åka in till Umeå. Jag tror jag kommer att sova gott när jag kommer hem.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.