Otakt

Inte är man ju riktigt i takt med den nya tiden. 12-åringen gick ändå hyfsat lätt att få isäng. Värre var det med de andra. Nåja, de tar sig alltid upp i tid ändå.

Själv ska jag packa resväskan, datorn och lite annat för att ge mig iväg från Nordmaling några dagar. Det innebär att min klocka ringer 05.20 i morgon bitti. Sen blir det en dryg bilresa på en sådär 35 mil. Har gjort färdigt en del jobb och annat nödvändigt fram till nu.
Man kanske skulle sätta igång och packa nu då?

Tråkigt att min man har jobbat sen i lördags morse och inte sovit hemma i helgen. Imorgon bitti kommer han hem, men då har jag redan åkt. Sen kommer jag hem lagom till han jobbar fredag-lördag. Många nätter utan lånad kroppsvärme känns det som.
Vi kan i alla fall inte klaga på att vi nöter på varandra just nu i alla fall.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.