Relationstid?

Jag har just handlat den minsta bit färsk fläskfilé som någonsin kommit in i det här huset. Jag ska göra middag åt tre personer. Tre. 3! Jag kan inte ens minnas när jag gjorde mat åt så få personer senast. En halvliter gräddglass, en liten bit fläskfilé och en läsk. När räckte det till en middag sist? För att riktigt känna av lyxlivet så köpte jag en kvällstidning också. Det kan väl inte skada att läsa in sig på några snaskiga relationstips inför sommaren?

Min man har en riktig grisvecka framför sig rent arbetsmässigt. När han gick till jobbet klockan nio i morse hade han 104,5 timmar på jobbet framför sig under veckans kommande sju dagar. Minst. Nu jobbar han i ett svep till måndagmorgon någon gång vid 11-tiden. Det innebär att av veckans sju kvällar är han ledig tre. Då är en vikt till föräldramöte på scouterna och en till styrelsemöte med hockeyföreningen.
Samtidigt läser jag kvällstidningarnas relationstips om att man ska se till att få mer egentid med varandra. Minst ett par kvällar i veckan. Allt går om man prioriterar. Jag har god lust att ta ett snack med den där hurtfriska relationsexperten!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.