Fullmäktige

Idag är det kommunfullmäktige i Oasen i Nordmaling på eftermiddagen. Det är något jag rekommenderar alla att ta en sväng förbi på, när ni traskar hem från jobbet idag.
Fullmäktige är ju faktiskt i princip det enda tillfället kommunmedborgarna har att sitta med "live" och höra vem som verkligen säger vad i vilka sammanhang vad gäller beslut. Och det är rätt så intressant. Jag tror det är många som skulle förändra sin uppfattning om ett och annat om man kliver in och lyssnar.

Det är klart man kan läsa tidningarna och få en bild av vilka beslut som tagits och i viss mån vem som ansett vad, men självklart är det som skrivs kortfattat och nedhugget.
Lita på att våra politiker hinner säga åtskilligt mycket mer på de minuter de pratar. Ibland allvarligt, ibland rent nonsens och ibland så roligt och sarkastiskt att man faktiskt skulle kunna hiva upp dem på en Stand up comedy-scen var som helst.

Själv ska jag försöka uppdatera min blogg hela eftermiddagen med axplock av det roliga som sägs, eller om någon försöker bita örat av den andre.
Jag gillar fullmäktige jag. Klockan 15 smäller det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.