Bensin i blodet..ohohoh..eller ?

Docent Döds gamla hit klingar i min hjärna. Fast just idag skulle jag ha kunnat skriva om titeln bensin i blodet. Jag menar, det finns ju en massa andra strällen man kan ha bensin i.

Det är inte utan att man är lite slut efter den här dagen. Av min intention att somna om efter idiotmorgonen blev intet. Istället har jag varit på Höstmässa och marknad hela dagen och det kan göra slut på vem som helst.
Sonen var på bortamatch i Kovland och ringde hem från Norrskenshallen när han landat, för att han inte fick igång bilen. Eftersom vi hade huset fullt av hockeyentusiaster ( ja det var Skellefteåmatch i mitt vardagsrum) åkte två av dem iväg för att ta reda på varför. Den ena var min man, som insiktsfullt nog tog reservdunken med sig. Typ en kvart senare är de tillbaka och jag hör toalettdörren slå igen med en smäll.
"Bloggläge" säger vår bekant.

Det visar sig att min man på något outgrundligt vis har lyckats med att få bensin i ögat när han skulle fylla i tanken med reservdunken. I ögat. Jag upprepar – i ÖGAT.
Trots att jag får målande beskrivningar av hur han satt det lilla röret till tanken och börjat hälla när det på något utomjordiskt sätt liksom studsat tillbaka in i hans öga, förstår jag det bara inte. Det finns ingen logik!

Det enda som är logiskt är att han fått rycka åt sig en skamfilad servett, blöta den i en vattenpöl utanför Norrskenshallen och badda ögat för att inte bli blind. Han är en handlingens man min karl. Eftersom vi har främmande hemma och humorn är ganska våldsam såhär i fnisstimmen efter en heldag när alla är trötta, så enas vi om att min man inte kan göra saker i mörker. Lampan tänd för fembarnspappan alltså. Nästa gång jag har ett blåöga ska alla intyga att strömmen har gått och att min man inte hittade rätt.

Eller så gjorde han det??

Dotterns ringde förresten från flick-Sm i Kalix och hade fått spö av Huddinge med 34-5. Där kan vi snacka om en värre käftsmäll. Hon var lika glad för det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.