Frihelg ?

Fram till igår trodde jag att jag hade i princip hela helgen fri. Idag visar det sig plötsligt att vi inte ens får ihop en fredagmiddag hela familjen. Som vanligt. Jag trodde länge att vi skulle fixa det om vi åt efter Petters träning vid halv åtta, men nu visar det sig att Isa har ett rockbandsgig då. Vad göra?

Ja eftersom vissa var i behov av mat redan vid tre (Anton åkte och tränade redan då och kommer hem kvart över sex, Isa hade soundcheck klockan halv fyra och Petter skulle på träning halv sex) så gjorde jag en gryta löksoppa till någon sorts kombinerad middag/mellanmål. De överlever inte till halv åtta annars.

Klockan kvart i åtta serveras det grekiska Pita Gyros på ungefär grekisk middagstid. Då har väl Julia kastat i sig maten lagom till Idol och min dator står på köksbordet för att följa Leksand-Nybro. Och Isa får väl äta rester när hon kommer hem, för hon skulle iväg snett före sju.

Men i morgon har vi i alla fall sovmorgon innan Antons hockeymatch. På söndag morgon hade han samling halv nio för handbollsturnering. Äntligen hade man nytta av vintertiden!
På eftermiddagen är det Petter som har hockeymatch och Isa har scouter. Själv ska jag jobba.
Och möjligen ska vi hämta tonåringar i stan på lördagnatt också.

Det där med att städa undan ute och plantera ljung, följt av röjning av pannrum och tvättstuga ser allt mer avlägset ut. Med min helglycka så hällregnar det förmodligen i morgon hur som helst.

2 kommentarer

  1. IngMarie

    att här i Sunnansjö finns inga ungdomar och inga tider att passa och när sånt inträffar får man inget gjort heller utan istället blir man handlingsförlamad. Märkligt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.