Morgonstund har grus i mund

Ja eller i alla fall har morgonen grus i ögonen. Min man har hunnit halvvägs in i tak- och väggmålningens andra varv. Då klarade han precis övermålningsbarhetsgränsen med fem minuter, för snett efter 01.00 i natt var varv ett färdigt. KLockan tio över sju i morse började han varv två.

Det irriterande är bara att det kommer att behövas tre varv och det ingick inte i mina planer. Jag hade tänkt att vi skulle lägga golv senast ikväll, men något säger mig att det blir tufft nu. Färgen var kalkylerad till två varv, inte tre. Det ser ut att sina snabbt nu. Och det vete då fanken om vi har någon storburk kvar i källaren sen i fjol.

14-åringen har varit på Prao i Stockholm och så vitt jag vet avslutade hon med en tripp till Köpenhamn i helgen, tillsammans med sin kompis och hennes pappa. Det innebär att hon kommer hem på måndagkväll och det vore onekligen bra om hon kunde komma in i sitt rum då. Vi har nämligen lyft i alla möbler och lådor dit, så hon har ingenstans att bo just nu.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.