Uppladdning för årets race

Okej, jag överdrev lite. Det blev inte ens roligt att tapetsera när Leksand vann över Löven. Men nu är det gjort och jag gick ner för att stänga datorn, plocka undan middagsdisken och fylla diskmaskinen. Det enda jag tänkte när jag gick ner till köket var ’måtte klockan inte vara mer än kvart över tolv’.
Men det var den ju. Visserligen bara ett, men innan jag är i säng och sover så är den garanterat två. Och jag ska upp tidigt i morgon, pigg och utvilad. Då väntar nämligen IKEA på mig och en väninna.

Vi brukar göra en tur i november varje år. Normalt är det sista tisdagen i november innan lön. DÅ har folk inte råd att handla, de jobbar dessutom så köerna är lagom. Och det viktigaste av allt – julpyntet är framplockat.

Nu ska jag ju inte ha något julpynt från IKEA visserligen. Inte i år heller. Men det kan väl inte skada att titta lite? Ett av mina barn tyckte att det stämde dåligt med att plocka ut baksätet ur bilen om man ändå inte just skulle handla något. Det känns som det finns en hake där någonstans. Schhh!

Det ska bli sagolikt kul att bara strosa omkring, köpa en del julklappar, äta när man vill och inte för att ens man är uttråkad, köpa vad man vill utan ifrågasättande och dessutom slippa bli dragen i armarna av små liv som vill visa allt DE skulle vilja ha.
Nä, morgondagen är MIN dag. Jag ska njuta av varenda meter på IKEA.

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.