No children no cry

Åh vad jag ibland blir less på livet. Hela eftermiddagen har Anton legat avslappnad i soffan förvissad om att rastamössan han skulle låna inför kvällens föreställning Rockens historia var fixad och klar. Fram till exakt 25 minuter innan deras samling, när han ringde för att dubbelkolla och fick veta att mössan var borta, utlånad av kompisens brorsa till någon i stan.
No children no cry, säger jag bara.

Vad göra?
Jag dök i tyglådorna bland fleece, muddväv och bomullstyg i vild panik. Färgkombinationen var inte mina plusfärger om man säger så.
Efter att ha kastat upp maskinen på bordet, klippt med en slö sax-jävel och sytt sicksack i en kilometertakt som skulle ha fått en motorcyklist att blekna sitter nu ( 2o minuter senare)något på hans huvud som på långt håll kan förväxlas med en rasta-mössa.

Jag gillar inte ens Bob Marley!

4 kommentarer

  1. fyrabarnsmamman

    …det där har jag provat på några gånger. Min man tycker att jag ska låta dom skylla sig själva en gång, så att de förhoppningsvis lär sig vikten av planering.
    Men varje gång det händer så rusar jag instinktivt till undsättning.
    Man kan diskutera om det är rätt eller fel…eller bara mänskligt….

  2. pingu

    Jag satt på läktaren och var imponerad över den passande reggiemössan. Det har du lyckats med, igen…
    Bob M var en riktig höjdare.

  3. Annika

    Härligt… bra jobbat, råkar ut för detta ständigt å jämt när man har en grabb som håller på med ”Lajv” och teman som starwars ibland och Hirdjägare en annan gång. Men han får ju igång slöjdaren i både mor och far. Fast han får ju betala i tid… till gräsklippning och städning tex…
    😉 mvh Annika

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.