Karantän

Jag har en olycklig 16-åring hemma i soffan. Imorgon åker vi till Göteborg. Storebror ska opereras och får inte bli sjuk. Nu ligger lillasyster, som i princip aldrig blir sjuk, med feber och halsont nedbäddad under täcket i soffan och oroar sig för att hon ska kunna smitta någon annan. Vi kanske får sitta med munskydd hela vägen till Göteborg? Bilkarantän?

Tja, vad kan man göra? Det är ju bara att hoppas att det går vägen.
 
För övrigt ska det bli regn och fem plusgrader hela påskhelgen i Göteborg. Mina soliga promenader i Slottskogen med grillning som höjdpunkt, känns plötsligt väldigt långt borta. Men misströsta icke. Snön är i alla fall borta där nu!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.