Varg! Varg! Vaaaarg! I ungefär två timmar…

Varg! Varg! Vaaaarg! I ungefär två timmar har min man suttit och skrikit just ”varg” i soffan. Man skulle kunna tro att vi levde i en 1800-talskoja i skogen. Vargen kommer liksom.. Men nu gör vi inte det. Vrålet efter Varg gäller Skellefteå Aik:s Fredrik Warg som antingen varit felplacerad,rättplacerad, väntat på pass eller slagit usla pass alternativt sumpat målchanser eller avgjort sm-slutspelskvarten mot färjestad. Rödluvan ( Jörgen Jönsson??) blev uppäten tillsammans med gamla mormor (Färjestad?) så nu är det väl bara att vänta och se om Warg blir infångad och uppsprättad av någon av jägarna i HV71 på skärtorsdag. Själv väntar jag bara på en lååångfredag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.